Skip to main content

Kommende kurser

Danmarks Fedeste Jagttegnskursus kører i to perioder årligt lige op til starten af prøveperioderne, så både det teoretiske og praktiske står så skarpt i hukommelsen som muligt, når du skal op til din jagtprøve. Dvs. i februar/marts/april måned og august/september måned.

Kurserne foregår primært over tre weekender, men enkelte gange inddrages også to hverdagsaftener. Næste kursus planlægges som regel indenfor en måned efter det forrige kursus er afsluttet.

 

Send en besked og bliv skrevet på info-mail-listen.

Private kurser

Det er til tider muligt at booke mig til at afholde kurser for grupper der er samlet i privaten. Prisen afhænger af antal deltagere, lokation i landet samt mængden af materiale der ønskes gennemgået. Jeg underviser udover minimumskravet. Kurset kan afholdes på 4-6 dage + to skydebanetimer per elev på to forskellige dage.

Skriv eller ring for en uforpligtende dialog!
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Send en beskedRing 23 900 567

Datoer for næste kursus - Efterår 2024

Undervisningen kommer til at finde sted over tre weekender i august og september i et lækkert auditorie med flot gårdhave ved søerne i København.
🗓
Weekenden d. 15. og 16. marts fra 10-16
Weekenden d. 29. og 30. marts fra 10-16
Weekenden d. 5. og 6. april fra 10-16

– Halvanden times online Zoom-repetition samt tid til eventuelle spørgsmål lige i starten af prøveperioden, omkring d. 20. september.

Kom på Danmarks Fedeste Jagttegnskursus forår 2025 - nu også i Svendborg! Læs mere

To skydebanegange som minimum, med mulighed for ekstra gange, til man vurderes klar til prøve. Vi skyder med både over and under og side by side geværer, men også med halvautomatiske haglgeværer, så det også er prøvet af, inden du skal finde dit første våben!

Én time skal afsættes per skydegang. Timen deles mellem to kursister, så du hele tiden får små pauser, undgår at blive udtrættet og derved får det optimale ud af din tid.

Deltagelse den første weekend og sidste dag er obligatorisk, derudover skal du deltage i 4 ud af de 6 dage i alt for at blive godkendt til jagtprøve.